OxyNzymes

Az OxyNzymes proteolitikus növényi enzimeket, a bélflórának hasznos növényi rostokat, gyomor- illetve bélnyálkahártya regeneráló gyömbér kivonatot, antioxidánsokat és elektrolit-egyensúlyt biztosító magnéziumot is tartalmaz.

AJÁNLOTT: EMÉSZTÉS SEGÍTÉSRE, A GYOMOR ÉS BÉLNYÁLKAHÁRTYA KONDICIONÁLÁSÁRA, A HASZNOS TÁPANYAGOK FELSZÍVÓDÁSA ÉRDEKÉBEN, VALAMINT A MEGFELELŐ ÜTEMŰ BÉLMŰKÖDÉS ELŐSEGÍTÉSÉRE.

100%-os természetes alapanyagok magas hatóanyag tartalommal! OÉTI notifikált étrend-kiegészítő.

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

Ajánlott fogyasztói ár: 5 790 Ft
Tartósan alacsony ár: 5 200 Ft

AZ OXYNZYMES ALKALMAZÁSA AJÁNLOTT:

EMÉSZTÉS SEGÍTÉSRE, A HASZNOS TÁPANYAGOK
FELSZÍVÓDÁSÁRA, A NYIROKKERINGÉS STIMULÁLÁSÁRA, A NORMÁL VÉRSŰRŰSÉG, A VÉNÁK ÉS A KERINGÉSI RENDSZER JÓ MŰKÖDÉSE ÉRDEKÉBEN.


OxyNzymes - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

C-vitamin, magnézium, inulin, növényi enzim (papain, bromelain) és Gingerol növényi-kivonat tartalmú tabletta


"Enzimek nélkül nincs élet! Sokan lebecsülik az enzimek jelentőségét. Az emésztetlen ételek pedig panganak a gyomorban, rossz emésztéssel, erjedéssel, gázosodással, puffadással, nehéz, nyomasztó közérzettel járnak.

Megfelelő emésztés és enzimek nélkül az értékes tápanyagok megfelelő felszívódása is elmarad. Ez sok esetben hiány-betegséggel és erőtlenséggel jár.

A meg nem emésztett, erjedő gyomortartalom gázosodáshoz, puffadáshoz, rossz közérzethez vezet. Sokszor "méreganyagok", bio-toxinok keletkeznek, amiket a szervezet zsírpárnákban különít el, ezzel nehezítve a normál zsírégetést folyamatát is!

A bromelain és a papain enzimek segítik az emésztést, a fehérjék tökéletes lebontását, támogatják a hasnyálmirigy működését!

A bromelain, mint proteolitikus enzim segíti a pangó szöveti vizek távozását, a jó nyirokkeringést is. Támogatja a az immun- és védekezőrendszer jó működését, a vénák egészségét, a vénákat bélelő endotélium-sejtek tapadását és egészséges működését, a KERINGÉSI RENDSZER JÓ MŰKÖDÉSÉT, segíti a vérsűrűség, fibrinogén/plazmin optimális egyensúlyát!" *

A nagy mennyiségű INULIN (1000 mg / napi adag) a jó bélflórának hasznos növényi rost, segíti a jótékony bélflóra kiegyensúlyozását, és az emésztőrendszer egészséges működését. Az INULIN mint emészthetetlen növényi rost, ugyanakkor segíti a bélműködést és vastagbél rendszeres tisztulást is. Segíti a kalcium és a hasznos ásványi anyagok csontokba való beépülését, és ezáltal a megfelelő csontsűrűséget valamint szilárdságot!

A Gingerol (standardizált gyömbér kivonat) gondoskodik a gyomor- és bélnyálkahártya jó állapotáról és normál működéséről.


ADAGOLÁS: 3 x 1 tabletta főétkezések előtt vízzel

KISZERELÉS: a dobozban 90 db tabletta található, mely 1 havi adagra elegendő.

Használat időtartama: nem korlátozott.

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

Ajánlott kiegészítő termékek: Oxytarm, 30 days, Vivax YTE®Forte

Részletes leírás:

OyxNzymes összetétele:

A Magnézium

 • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban (240, 247, 248),
 • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez (242),
 • hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához (238)
 • a normál izomműködéshez (241, 380, 3083),
 • szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben (364),
 • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához (245, 246),
 • részt vesz a normál csontozat fenntartásában,
 • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához (239),
 • szerepet játszik a sejtosztódásban (365)

A C-vitamin

 • hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Az Inulin növényi rost, a hasznos emésztőflóra táptalaja.

A Gyömbér

 • hozzájárul az emésztőrendszer normál működéséhez, és ezen keresztül a jó közérzet fenntartásához.
 • segíti a gyulladásos válaszreakciókért felelős hormonok (prosztaglandinok) kiegyensúlyozott működését. (EFSA ID 2066)

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért semmiféle gyógyhatást, gyógyítást vagy betegségek megelőzését sem ígérhetik!


"Az enzimek biokatalizátorok: gyorsítják a szervezetben lejátszódó kémiai reakciók sebességét. Az enzimek egy része egyszerű fehérje, ami önmagában is képes katalizátorként működni.

A proteázok (v. peptidázok) fehérjebontó enzimek. A hidrolázok csoportjába tartoznak. Minden élő sejt számára létfontosságúak, ezért a növényekben éppúgy megtalálhatók, mint az állati szervezetekben.

A proteázok a fehérjékben található peptidkötések hidrolízise révén bontják le a fehérjéket kisebb peptidekre, majd aminosavakra.

A növényi proteázok közül a legismertebb a papaya (trópusi dinnyefa) gyümölcséből nyerhető papain. Hasonló hatással bír az ananászban található bromelin." Wikipédia

"Enzimek nélkül nincs élet! Úgy nem tudsz a szádba tenni valamit, hogy a megemésztéséhez ne kellene valamilyen enzim! Sokan lebecsülik az enzimek jelentőségét. Az emésztetlen ételek pedig panganak a gyomorban, rossz emésztéssel, erjedéssel, gázosodással, nehéz, nyomasztó közérzettel járnak. Megfelelő emésztés és enzimek nélkül az értékes tápanyagok felszívódása elmarad. Ez sok esetben hiány-betegséggel és erőtlenséggel jár.

Az emésztetlen, erjedő gyomortartalomból néha "méreganyagok", bio-toxinok keletkeznek, amiket a szervezet hájrétegben különít el!

Szóval a rossz emésztés indirekt módon hozzájárulhat az elhízáshoz! Ez azért nagyon sokak számára új összefüggésekre világít rá! Fontos a megfelelő összetételű és mennyiségű enzim készítmény.

Az ananászban található bromelain enzim segíti a fehérjék tökéletes lebontását, az ananász enzim egyben zsíroldó, emésztést segítő is egyben.

A bromelain néhány perc alatt saját tömegének többszörösét képes lebontani. Ennek köszönhető az emésztést elősegítő hatása.

Ugyanakkor a bromelain a papaiában található papainhoz hasonlóan lebontja az állati és emberi fehérjéket, elhalt szöveteket is.

A Bromelain természetes gyulladásgátló hatású enzim, amely felemészti a vér egyik fehérjéjét, a fibrint. A fibrin fibrinogénből keletkezik, és olyan sejtközi állományt hoz létre, ami körbe falazza a gyulladt területet, és ödémát alakít ki.

A cellulit is gyulladt zsírszövet, amely ödémás is, és ezáltal egyenetlenül tapad a kötőszövethez. Ez okozza a csúnya látványt!" *

*Dr. Jonathan V. Wright , USA


"Számos klinikai vizsgálat igazolja, hogy a bromelain széles spektrumban használt, mivel ismeretes a gyulladáscsökkentő, trombózis és fibróma megelőző hatása. Ugyanakkor anti-mikrobiális, immunerősítő, sebgyógyulás és vérkeringést segítő hatása is van." **

**https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC49981...

A fenti információ a szabad információ áramlás jegyében informatív jellegű. A fenti állításokat az amerikai FDA elfogadta, de az európai EFSA nem, vagy csak részben fogadja el. Kérjük, személyesen, más forrásokból is győződjön meg a leközölt szakanyag tartalmáról!


Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft 4 900 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

OXYTARM®

6 500 Ft

Kosárba
Érdeklődöm