Jó erőnlét, hogy megfeleljünk mind a fizikai mind a lelki kihívásoknak

Ha nincs vitalitás, életerő, azaz fizikai és szellemi erőnlét, mi sem működünk. A jó erőnlét több összetevő ideális találkozásból ered. Ilyen a jól működő immunrendszer, az edzésben tartott, jó kondícióval rendelkező fizikum, a pszichés egyensúly, mely nélkülözhetetlen egy integrált személyiség hatékony problémamegoldó és feldolgozó képességéhez.

Csak így tudunk értékes tagjai lenni a társadalomnak, és igazi segítőtársai családtagjainknak. A mai kor embere a szaporodó kihívásoknak egyre nehezebben tud megfelelni, szó szerint nem bírja erővel.

Az erőnlét fokozás az impotencia ellen (férfiak esetében) és a jó libidóért (a nők esetében) is fontos, hiszen az intimitás a jó párkapcsolatok kötőanyaga, a boldog házasság titka is.

Már a fiatalabb férfiak esetében is egyre gyakrabban jelentkezik az impotencia, amely további problémákat okozhat az önértékelésben, és ez a frusztráltság kihat a munka és magánélet minden területére

A hölgyeknél ez a folyamat a libidó és a szexuális érdeklődés csökkenésében mutatkozhat meg, ami nem elhanyagolható, ha nem akarják, hogy a társuk mástól szerezze be szexuális élményeit.

Ezek a jelek egyértelműen arra utalnak, sürgős változásra van szükség!


A JÓ ERŐNLÉT

Energia és aktivitás a mindennapokban.
- Feltételezi a jó emésztést és hatékony asszimilációt, ahol a tápanyagok nem csak "átrohannak" a tápcsatornán, hanem megfelelő arányban beépülnek a szervezetbe és nem alakul ki hiánybetegség.

Ne feledjük, szervezetünk hibátlan működése egy nagyon kényes biokémiai egyensúlynak van kiszolgáltatva.

- Feltételezi a rendszeres mozgást.
Erre feltétlenül időt kell szakítani, az életkornak és a fizikai állapotnak megfelelően. Ha nincs idő konditeremre, megteszi a napi 20-30 perces ritmusos tánc, - mint aerob mozgás és endorfin (boldogság termelő hormon) - otthoni körülmények között is !

- Feltételezi a pszichés egyensúlyt, amely a jó közérzet alapvető meghatározója. Ezt többek közt megfelelő pihenéssel és relaxálással lehet karbantartani, amely segíthet az elkerülhetetlen feszültségek feldolgozásában.

Ezek alapján teremtődhet meg a harmónikus párkapcsolat, a kiegyensúlyozott szexualitás és az elégedett, boldog élet.

A vitalitás, életerő visszanyerhető.
Mindezért sajnos tenni kell, mégpedig nem is keveset!

A probléma ott kezdődik, ha az embernek nincs kedve, hangulata és főleg fizikai ereje, hogy tegyen is saját maga érdekében.

Az életmódváltás hatásos fegyver, amelynek sikerét természetes szerek is segíthetik. Jót tesznek a különböző gyógynövények, célzott mennyiségű és minőségű vitaminok, amelyek támogathatják a külső és belső egyensúly megteremtését.

Erőnlét az YTE (Fiatal Sejt Kivonat) világszabadalommal.

Ilyen lehetséges segítség egy új világszabadalom, az YTE, Young Tissue Extract (fiatal Sejt Kivonat), amelyet a megtermékenyített tojásból vontak ki és stabilizáltak. Ezek a sejtek "mindenható", "őssejt" állapotban vannak. A kutatások szerint az YTE, mint természetes roborálószer sokat segíthet a fizikai és szellemi erőnlét fokozásában és ezáltal, mint kellemes mellékhatás, a szexuális teljesítmény növelésében.

Tehát az erőnlét sokféle és hatásos módon növelhető.

Ezért nem szabad beletörődni abba a helyzetbe, ha valaki úgy érzi, már nem a régi!