Tulajdonjogi nyilatkozat, webhely felhasználói szerződés

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az EUMED Laboratoire s.r.o. (Cím: Hlavná 22, Štúrovo, 943 01 Szlovakia, cégjegyzékszám: 53 994 604) birtokolja az oldalainkon látható információkat.
A www.everlife.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Olvasóink az interneten szabadon olvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatnak bármilyen információt és cikket.


Tilos azonban eltávolítani a böngészett és a letöltött oldalakon szereplő jogi és tulajdonjogi, illetve az esetleges szabadalomra vonatkozó információkat, tilos továbbá a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése.
A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


Linkek

Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az EUMED Laboratoire s.r.o. nem vállal felelősséget. Az oldalainkon található esetleges szöveg beviteli hibákért, elnézést kérünk, az elírásokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.