IMMUN4U FORTE

A megfelelően erős immunrendszer működésért!

Kettős hatás: jó védekező és ellenálló képesség!

Limitált ideig minden megvásárolt Immun4U esetén 5000 forinttal támogatjuk az egészséged!

Ezért neked csak 2.900 forintod kell fizetni egy havi adagért!

C-vitamint, D3-vitamint, folsavat, cinket, szelént, béta-glükánt, shiitake- és echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta magas vitamin és ásványi anyag tartalommal, hatásos standardizált növényi kivonatokkal az erős immunrendszer, a jó védekező képesség, és az egészséges életmód maximális támogatása érdekében.

Az erős immunrendszer sikeresen veszi fel a harcot a környezeti ártalmakkal, vírusokkal szemben, a szervezetet számára védőpajzsként szolgál.

Ezért fontos támogatni az immunrendszer normál működését!

Ajánlott fogyasztói ár: 7 900 Ft
Tartósan alacsony ár: 2 900 Ft

Az IMMUN4U® Forte - most 5 000 Ft kedvezménnyel a készlet erejéig!


C-VITAMINT, D3-VITAMINT, FOLSAVAT, CINKET, SZELÉNT, BÉTA-GLÜKÁNT, SHIITAKE- ÉS ECHINACEA KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

Az IMMUN 4U® Forte a normál immunrendszer működése érdekében lett fejlesztve. Napjainkban aktuálisabb termék, mint valaha bármely étrend-kiegészítő. Bár létjogosultsága mindenkor fontos lett volna egy tudatosan élő ember számára, hiszen a szervezetünk védelmi rendszere elsődleges a test normál működési folyamatai, és az egészségünk megőrzése szempontjából.Az IMMUN 4U® Forte magas hatóanyag tartalmú, OGYÉI notifikált (27823/2021) étrend-kiegészítő a megfelelően erős immunrendszer érdekében.

Az egyedi, komplex receptúra az OGYÉI által, a felnőtteknek ajánlott napi adagolás (NRV) szerint tartalmazza az alábbi, normál immunrendszer működést segítő vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint növényi kivonatokat:

NRV % / nap

 • 312% C-VITAMIN,
 • 300% D3-VITAMIN,
 • 200% FOLSAV,
 • 200% CINK,
 • 200% SZELÉN,
 • BÉTA-GLÜKÁN,
 • SHIITAKE- ÉS
 • ECHINACEA KIVONAT
Az Echinacea:
 • hozzájárul az erős immunrendszerhez és a szervezet hatékony védekező képességéhez, valamint
 • segíti az ismétlődő felső légúti fertőzések terápiáját.
 • Hozzájárul az alsó húgyút egészséges működéséhez.

(NRV: felnőtteknek ajánlott tápanyag érték)


Az IMMUN 4U® Forte szerepel a gyógyszertárak által is megrendelhető biztonságos termékek listáján!

Alkalmazás: naponta egy tabletta reggeli előtt

Egy doboz egy havi adagot tartalmaz!


TUDTA?

Nem kétséges, hogy a természetnek volt ideje évmilliók alatt kidolgozni az evolúció és az adaptáció törvényein keresztül a leghatásosabb védelmi stratégiákat és mechanizmusokat. Tehát az immunrendszer kezelni tudja a behatoló parazitákat, vírusokat, és baktériumokat is, mindenre van egy bevett harcmodora.

Fontos, hogy tudatos hozzáállással, az életvitelünkkel minél jobban támogassuk, ezáltal erősítsük az immunrendszer működését. Így megfelelően hatékony lesz a védekezésünk a környezeti kihívásokkal szemben!


IMMUN 4U FORTE, immunerősítés egy egészséges, boldog és ismét mosolygós világért!


Az immunrendszert két különféle stratégia mentén tudjuk erősíteni.

1/ Egyik megoldás, hogy provokáljuk, tehát felébresztjük a védelmi rendszerünk „járőröző katonáit”, a B-limfocitákat és T-limfocitákat, valamint az NK nyiroksejteket, fehérvérsejteket, így azok nagyobb figyelemmel, hatékonyan tudják ártalmatlanná tenni a minket fenyegető behatolókat.

2/ A másik megoldás, hogy ellátjuk a szervezetünket megfelelő tápanyagokkal. Olyan komplex és magas mennyiségű vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és speciális növényi kivonatokkal, amelyek támogatják az immunrendszer normál működését.

Vagyis ezzel muníciót adunk az ”immunrendszer védő katonáinak”.

Így a szervezetünk hatékonyabban, és ellenállóbban tud harcolni a behatoló vírusokkal szemben is, a testünk védelme érdekében.

Az IMMUN 4U Forte komplex receptúrája gyógyszerészek által, erre a kettős stratégiára lett kifejlesztve: az immunrendszer "felébresztésére", és ezzel egyidejűleg a hatékony működésének támogatására, segítésére.


*NRV felnőtteknek ajánlott napi adagolás

CINK 200% NRV

A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál csontozat, haj, köröm, bőr, látás, szellemi működés fenntartásához, a DNS- szintézishez, és a vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartásához.

A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a sejtosztódásban, és a normál fehérjeszintézisben.

A cink részt vesz: sav- bázis egyensúly fenntartásában és, a szénhidrát-anyagcserében, a makro-tápanyagok és a zsírsavak normál anyagcseréjében, valamint az A-vitamin normál anyagcseréjében


C-Vitamin 312% NRV

A C-vitamin antioxidáns, segíti az immunrendszer jó működését, fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a kollagénképződéshez, az erek, bőr, csontozat, porcok, fogak, és a fogíny normál normál állapotának fenntartásához, az idegrendszer normál működésének, és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, valamint hozzájárul az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.


D-vitamin 300% NRV

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció és normál fogazat fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban.


FOLÁT 200% NRV

A folát hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, vérképződéshez, homocisztein-anyagcseréhez, és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A folát részt vesz a normál aminosav-szintézisben, és a terhesség alatt az anyai szövetek növekedésében, szerepet játszik a sejtosztódásban.


SZELÉN 200% NRV

A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a pajzsmirigy normál működéshez, a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben


*NRV felnőtteknek ajánlott napi adagolás


Echinacea: Hozzájárul az erős immunrendszerhez és a szervezet hatékony védekező képességéhez, valamint segítő terápia az ismétlődő felső légúti fertőzések esetére. (EFSA ID: 2366, 3950)

Hozzájárul az alsó húgyút egészséges működéséhez és a fertőzések megelőzéséhez. (EFSA ID: 2367)Klinikai Publikációk


Az alábbi klinikai vizsgálatokat a szabad információ áramlás jegyében idéztük, ami mindenkinek a vele született demokratikus joga.


Béta-Glükán 1,3-1,6 hatásáról publikált klinikai vizsgálatok a pubmed.com hivatalos szakmai fórumon:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30198828/

"ABSZTRAKT, a klinikai vizsgálat következtetése: Az élesztőből származó béta-glükánt használók körében tapasztalható volt a felső légúti megbetegedések enyhe lefolyása az első hét leforgása alatt összehasonlítva a placebo csoport eredményeivel. Továbbiakban tapasztalható volt a béta-glükán jótékony hatása a vérnyomásra és a közérzetre is. Összesítve, az élesztőből származó béta-glükán segíti az immunrendszer működését.

Conclusion: Subjects supplementing with yeast beta-glucan benefit by a reduced severity of physical URTI symptoms during the first week of an episode, even though the incidence and global severity of common colds could not be altered in comparison to placebo. Furthermore, accompanying benefits in terms of blood pressure and mood were identified. Altogether, yeast beta-glucan supports the immune function.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28606567/

"ABSZTRAKT, a klinikai vizsgálat következtetése: A naponta orálisan szedett 1,3-1,6 Béta Glucan lerövidíti a felső légúti fertőzések gyógyulási idejét, és tüneteit az idősebb egyéneknél. Ez összefüggésbe hozható a természetes immunműködéssel.

Conclusion: Daily oral β-1,3/1,6 glucan may protect against URTIs and reduce the duration of URTI symptoms in older individuals once infected. This may be linked to effects on innate immune function."

Az európai EFSA nem ért egyet a fenti, Amerikában és Norvégiában is elfogadott, a béta glükán hatását bizonyító klinikai publikációk nyilvánosságra hozatalával laikus emberek számára. Az alábbi klinikai vizsgálatok eredményei az orvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakemberek részére viszont kommunikálható.

Kérünk, olvass utána a Shiitake gomba és a Béta-Glükán 1,3-1,6 jótékony hatásának más független forrásokból is!


Ajánlott termékek:

Oxytarm ®: NEM hashajtó! Az immunrendszer jelentősen függ a vastagbél egészségétől! A vastagbél egészsége pedig függ a rendszeres tisztulásától! Fontos a kíméletes vastagbél salaktalanítás!

PROBIOLOGIQ ® Élőflóra: Az immunrendszer nagy mértékben függ a vastagbél falának egészséges működésétől. Ez pedig függ a benne lévő élőflóra összetételétől, egyensúlyától. Ez az élőflóra Magyarország talán egyik legnagyobb csíraszámú élőflórája, 40 milliard baktérium/adag. 7 változatos, a vastagbélflórához nagyon hasonló baktériumtörzs, ami azért hatékony, mert a speciális kapszula védi az élőflórát a gyomorsavtól és az epesavtól! Tehát a vastagbélben képes kifejteni a maximális hatást! Az élőflórán kívül tartalmaz inulint is, ami a jó baktériumok tápláléka, valamint folsavat a normál immunrendszer érdekében, és a teljes B-vitamin komplexet az OGYÉI által javasolt napi adagolás 100% mennyiségben.


A A CELL-LITE ® Enzimek laktázzal egy komplex receptúra, amely az emésztési zavarokkal, puffadással, gázosodással küzdő modern kor emberének lett kifejlesztve.

 • Hozzájárul a jó az emésztéshez, lehetővé teszi a laktóz (tejcukor) emésztését is!
 • Segíti az emésztőrendszer, a gyomor-bélrendszer egészséges működését.
 • Serkenti számos emésztőenzim termelését a hasnyálmirigyben.
 • Javítja a nyál és a gyomornedv kiválasztását, a táplálék továbbítását a felső emésztőrendszeren
 • Szabályozza a szervezet gyulladásos reakciókra adott válaszait.
 • Hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességéhez, támogatja az immunrendszer normál működését.
 • Hozzájárul a fizikai jóléthez, a gyomor normális működéséhez a korai terhesség esetén is.
 • Csökkenti az utazással kapcsolatos hányinger érzését.
 • Serkentő és tonizáló, hozzájárulnak a fáradtsággal szembeni ellenálláshoz.
 • Továbbá tartalmaz a szabad gyökök ellen, a sejteket védő, antioxidánsokat,
 • A jó vastagbélflóra táplálékául szolgáló inulint,
 • Valamint a normál elektrolit-egyensúlyért felelős tengeri magnéziumot,
 • Illetve proteolitikus enzimeket, mint a papain és a bromelain.


Csak természetesen!


Mindegyik termékünk OGYÉI notifikált, megfelel a gyógyszertárak minőségbiztosítási előírásainak!

Az Everlife ® a minőség, magas hatóanyag tartalom és a biztonságos gyártás garanciája!

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm