FATBOND®

NÉGYSZERES KALÓRIAGÁTLÓ, PREBIOTIKUS HATÁSÚ SÚLYCSÖKKENTŐ ÉS ELHÍZÁST MEGELŐZŐ orvostechnikai eszköz CE0477 IIa és gyógyászati segédeszköz

*5 AZ 1-BEN HATÁS

  • Étvágycsökkentő
  • Nassolásgátló
  • Szénhidrát- és zsírmegkötő
  • Blokkol akár 462 kalóriát/nap az elfogyasztott ételből
  • 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES típusú hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra alatt!*

Egyedi hatásmechanizmusa kombinálja a kalória blokkolást a prebiotikus, vastagbélflórát kiegyensúlyozó, súlycsökkentő hatással!

Visszaállítja a fogyasztó bélflórát, a normál Firmicutes / Bacteroidetes arányt a vastagbélben.

Így ismét képessé tesz a fogyásra. Jó eséllyel csökkenti a jojó hatást is!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

9 900 Ft

Négyszeres hatású kalóriagátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő rost-komplex

A FATBOND ® az európai unióban bejegyzett súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköz. A tanúsítványt az EUROFINS állította ki a francia gyártó, Laboratoire Clémascience részére CE0477 számon. A termék kockázati osztálya IIa.

A FATBOND ® az Európai Unió többi országában kizárólag orvostechnikai eszköznek számít. Magyarországon a legújabb határozat szerint, a FATBOND ®, mint orvostechnikai eszköz, még egy további kategóriába is be lett sorolva, egyben gyógyászati segédeszköz is!


A FATBOND ® klinikai vizsgálatokkal alátámasztott hatásmechanizmusai:

• Étvágycsökkentő1
• Nassolásgátló2
• Szénhidrát- és Zsírmegkötő3
• Kalóriakontroll: akár -462 Kcal/nap4
• Prebiotikus hatás: 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra után.5

100%-ban természetes növényi formula! Glutén és tartósítószer mentes!

1,2,4 Protokoll szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3 Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5 Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!


A prebiotikus hatású rost-komplex, az egészséges bélflóra általi fermentációja a vastagbélben növeli:

Acetát termelést +75%-kal
Propionát termelést : +75%-kal

Butirát termelést +25%-kal
(Klinikai vizsgálati szám: 2015190/D252/5, 01/2017)A FATBOND ® orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz javallott súlycsökkentésre és az elhízás, obezitás megelőzésére olyan túlsúlyos egyéneknek, akiknek testtömeg indexe: 25≤BMI<30 között van.

A túlsúly a 30-as BMI érték felett már elhízásnak, ezáltal betegségnek számít, kérjük forduljon orvoshoz.


A vásárlás előtt olvassa el figyelmesen a dobozon és a tájékoztatóban lévő információt. A dobozban magyar nyelvű tájékoztató van. Jelen weboldalon is feltüntetett részletes tájékoztatóból megismerhet minden részletet ahhoz, hogy eldönthesse, önnek szüksége van-e erre a súlycsökkentő és elhízást megelőző rost-komplexre.

Kúra időtartama: az ajánlott kezelési időszak 15 egymást követő nap, maximum 30 egymást követő nap. 5 nap szünet után a 30 napos kúra ismételhető.
Egy doboz tartalma 90 kapszula

Adagolás súlycsökkentésre: Vegyen be 3 kapszulát kétszer egy nap, a két főétkezés (ebéd, vacsora) előtt egy pohár vízzel.


FATBOND® hatásmechanizmusának forradalmi stratégiája a vastagbél flóráját, a mikrobiomot állítja a fogyókúra fókuszába.

A francia CLÉMASCIENCE cég fejlesztése az első forradalmian új kalória megkötő, anyagcsere gyorsító, testsúly csökkentő rost-komplex, amely újra aktiválja a jótékony emésztő-flórát is.*

A vastagbélflóra összetétele jelentősen befolyásolja az anyagcsere utolsó fázisát és ezáltal a testsúlyt, de még a hízásra való hajlamot is. Ezért a FATBOND ® egyedi, forradalmian új szemlélettel kombinálja a kalória-blokkolást a prebiotikus, vastagbélflórát kiegyensúlyozó, súlycsökkentő hatással!

Napjainkban a vastagbél flóráját már a második agynak tekintik, amely folyamatosan hozzájárul számos anyagcsere-folyamat vezérléséhez. Jelentősen befolyásolja a szénhidrát- és zsíranyagcserét, valamint az éhségérzetet is.

Tudta? Számos klinikai vizsgálat szerint a bélflóra összetétele az agy-bél tengelyen keresztül befolyásolja, hogy milyen típusú ételeket kívánunk meg. Ne feledjük, az étkezések során egyúttal a bennünk élő baktériumokat is tápláljuk, de nem mindegy, mely törzseket.

Egy rossz bélflóra mellett sokkal több szénhidrátdús ételt kívánunk meg, ami egyben a számunkra előnytelen baktériumtörzsek táptalaja is.

Amennyiben kiegyensúlyozzuk a jó bélflóra összetételét a vastagbélben, az jelentősen megkönnyíti az életmódváltást, és az egészségesebb táplálékok beiktatását is az étrendünkben!


A FATBOND ® rost-komplex hatása 48 óra után:

25%-kal növeli a Bifidobaktériumok számát
187%-kal növeli a Bacteroidetes baktériumok számát

30%-kal csökkenti a FIRMICUTES típusú hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben!*

*(Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017)


Prebiotikus, hosszútávú hatásai:

• Reaktiválja a jótékony bélflórát*
• Újra képessé tesz a súlyvesztésre
• Újrakalibrálja az energetikai egyensúlyt

*Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017


HOGYAN MŰKÖDIK?

• Súlycsökkenés, testzsírból -2,5 kg/30 nap. (Protokol szám: 010816, 06/2012)


Táguló, rendkívüli tulajdonságának köszönhetően a FATBOND ® -ban lévő rost-komplex a gyomorban megduzzadva elősegíti a jóllakottság kialakulását, tehát kevesebb étellel, hamarább jól fogunk lakni. Ez a jóllakottság hatás akár 4 órán túl is hat. A vizsgálati alanyok 90%-a érzett erőteljes jóllakottság érzést, és nem érzett kísértést, hogy főétkezések között különféle ételekből csipegessen.1 Ezáltal jó nassolásgátló hatása is van! Természetes úton, a széklettel választódik ki a szervezetből.

Hatás: A FATBOND ® használata kényelmes, diszkrét és egyszerű. Az éhségérzet és a kalóriabevitel csökkentésével, valamint a fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozásával segít elérni a kívánt testsúlyt. Vagyis csökkenti a hizlaló baktériumok (Firmicutes) arányát a vastagbélben, miközben speciális, egyedi prebiotikus hatású rostjai remek táptalajt képeznek a fogyasztó hatású, jó bélflóra (Bacteroidetes) számára! Így teremt egyensúlyt.


FATBOND ® HASZNÁLATA SORÁN nagyon fontos, szigorúan be kell tartani a tájékoztató előírásait!

A tapasztalatok és használói visszajelzések alapján a leghatásosabb, ha ebéd és vacsora előtt minimum 15-20 perccel veszi be 2,5-3 dl vízzel a 3 kapszulát! Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak, és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek.

A nagyobb felülettel jobban magához tudja kötni a cukrok és zsírok jelentős részét! Mivel a rost nem víz-oldékony, és nem emészthető, akár négy órán túl is fennmarad a jóllakottság érzése, ezáltal nassolásgátló hatása is van. A rost-komplex a gyomorból változatlanul halad tovább a tápcsatornán a vastagbélig!

A vastagbélben az enzimatikus erjedés során olyan természetes, egészséges vegyületek (butirátok) szabadulnak fel a növényi rost-komplexből, amely segíti a fogyasztó bélflórát (Bakteroidetes családokat) elszaporodni, de ugyanakkor a hizlaló Firmicutes típusú baktériumoknak nem megfelelő környezet, és ilyen feltételek mellett nem tudnak túlszaporodni, csökken a létszámuk, így természetes módon helyreáll az egyensúly!


Érdekesség! Egyes klinikai vizsgálatok értelmében, ha a Firmicutes típusú hizlaló baktériumok túlszaporodnak, olyan vegyületeket termelnek, amely hatására a máj sokkal több trigliceridet, azaz vérzsírt termel, ezt az inzulin hormon pedig főleg hasi zsírpárnákba raktározza! Tehát sokkal több kalóriát fog megkötni a bevitt ételből, és csak azt veszi észre, ahogy viccesen szokták emlegetni, hogy "már szinte a levegőtől is hízik"!


A FATBOND használata során az azonnali hatású, bizonyos mennyiségű kalória megkötésen kívül, a kúraszerű használat mellett, a fogyasztó bélflóra egyensúlya is egyensúlyba kerül.

Egy megváltozott bélflóra összetétellel a leadott kilókat meg lehet őrizni hosszabb távon!

Egy kellően változatos, és kiegyensúlyozott, jó összetételű bélflóra mellett nem kívánja annyira az édességet sem. Ennek következtében nem lesz annyira hajlamos a hízásra sem, mint előtte. Ezzel is segíti a tudatosabb, egészséges életet és az elkerülhetetlenül szükséges életmódváltást. Ezek igazán fontos szempontok!

Mert a súlyvesztést hosszú távon fenntartani képes állapotot nevezhetjük csak igazi sikernek úgy esztétikai, mint az egészséges szervezet működése, és a normál anyagcsere-folyamatok szempontjából.


Hogyan lehet egy kapszula orvostechnikai eszköz?

  • A FATBOND ® összetevője, a 100%-os speciális növény rost-komplex hatásmechanizmusa, magas gyártási minősége, valamint három különféle klinikai vizsgálattal igazolt hatása, ebbe a kategóriába sorolja a terméket az egész európai unió területén!
  • A speciális, emészthetetlen rost-komplexből nem szívódik fel semmi a szervezetben, ellenkezőleg a rost-komplex köt meg az elfogyasztott ételből jelentős mennyiségű szénhidrátot és zsírt, ezáltal a FATBOND ® napi adagja akár 462 kalóriát is képes blokkolni az elfogyasztott ételből még felszívódás előtt!
  • Ezzel senkit sem arra akarunk biztatni, hogy többet egyen, hanem, amennyiben diétázik, így gyorsíthatja a FATBOND ® kapszulákkal a súlyvesztés eredményességét és előzheti meg a jojó hatást!
  • Mit jelent a jojó hatás? Amikor fogyókúra végén nagyon gyorsan visszakúsznak a leadott kilók, sőt tartalék kilókat is bespájzol a szervezet. Ez minden súlycsökkentéssel küzdő ember rémálma.
Nézze meg az alábbi, független forrásból származó rövid interjút, és tájékozódjon több, más független forrásokból is, hogy megtudja, milyen nagy mértékben függ úgy az immunrendszerünk, mint az anyagcserénk, ezáltal a hízásra való hajlamunk is a vastagbélben élő baktériumtörzsek összetételétől!

Az alábbi interjú nem a FATBOND ® hatásáról szól! Egy szakember véleménye, a vastagbélflóra összetételének fontosságáról, a rossz bélflóra okozta problémákról szól a szakmai ismertető.
A sikeres fogyókúra általában az önuralom győzelme a kísértések felett, viszont sokszor előfordul, hogy ez nem elég, kell egy hatékony segítőtárs a kilók elleni harcban.

Céges bulik, baráti vagy üzleti vacsorák, családi hétvégi ebédek, nyaralás, ünnepek? Fontos a tudatos és egészséges táplálkozás, de vannak kivételek! Ha mindenből kivonod magad, könnyen megbélyegeznek, hogy antiszociális vagy! Jól jön a segítség!


Készülsz a fürdőruha szezonra, egy jelentős eseményre, vagy csak éppen nem akarsz felszedni jó pár kilót, ha már kicsivel előtte akkora erőfeszítés volt leadni a túlsúlyt? Végre elérted a számodra ideális testalkatot, és meg is szeretnéd őrizni, vagy tovább fokozni ezt a nehezen elért eredményt?

Eleged van a jojó hatásból, amikor a fogyókúra végén minden kiló visszakúszik rád?

Akkor a FATBOND ® legyen veled!
Ajánlott további kiegészítő termékek:

ProBiologiq Élőflóra: a vastagbélflórához nagyon hasonló speciális élőflóra pótlására

OXYTARM: fontos a vastagbél tisztulása és karbantartása, nem hashajtó

FEDBOND Cell-Lite Enzimek laktázzal: jó emésztés, gázosodás, puffadás ellen, a normál tápanyag felszívódás érdekében, azok számára, akik a tejcukrot, azaz laktózt sem tudják emészteni. Bátran használhatja cellulit, vagyis narancsbőr esetén is.


Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm