ZSÍRANYAGCSERE MAX-TRIO csomag

A ZSÍRANYAGCSERE MAX-TRIO csomag több irányból támogatja a zsíranyagcsere-folyamatokat:

 • Étvágycsökkentés,
 • Méregtelenítés, májsejtek regenerálása,
 • Normál májműködés,
 • Megfelelő epesav termelés,
 • Zsírbontás,
 • Zsírégetés,
 • Enyhe vízhajtás,
 • Jó emésztés,
 • Rendszeres bélműködés,
 • Szabadgyök-megkötő, sejtvédő antioxidáns, valamint
 • Négyszeres kalória-gátló és prebiotikus súlycsökkentő hatás
 • A FATBOND szabadalmaztatott növényi rost-komplex a vastagbélben a hizlaló bélflóra (Firmicutes baktériumok) arányának a csökkentésén keresztül éri el a hatékony súlycsökkentő és elhízást megelőző hatását.

májműködés nélkül lehetetlen hasi / zsigeri zsírokból fogyni. Zsírbontó képesség nélkül pedig nincs zsírégetés, ezért nem segíti a hatékony súlycsökkentést néha a mozgás sem!

Az egészséges súlycsökkentés kizárólag zsírszövetből történik, ezért is szükséges a normál májműködés helyreállítása!

Ajánlott fogyasztói ár: 20 800 Ft
Tartósan alacsony ár: 20 590 Ft

A ZSÍRANYAGCSERE MAX-TRIO tartalma:

 • 1 doboz (90 db kapszula) FATBOND ® súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköz, és gyógyászati segédeszköz

 • 1 doboz (120 db tabletta) /egy havi adag/ FEDBOND ® iSLIM DTX Májműködés-Zsíranyagcsere étrend-kiegészítő és
 • 1 doboz ( 30 filter) komplex összetételű FEDBOND ® TEA zsírégetést segítő 10 gyógynövény receptúrája
A fogyókúra sikere nagy mértékben függ a zsíranyagcserétől! A jó zsíranyagcsere pedig a normál epe termeléstől és májműködéstől függ.

A máj viszont egyben a fő méregtelenítő szervünk is. A környezeti vegyi ártalmak miatt a máj túlságosan igénybe van véve a szervezet méregtelenítésének szintjén, ezért nem tudja hatékonyan ellátni a zsíranyagcserét befolyásoló feladatait.

Éppen ezért néha kúraszerűen érdemes támogatni a máj méregtelenítési folyamatait és a májsejtek regenerálódását. Ez jó zsírbontást és megfelelő zsírégetési képességet eredményez. Ezzel lehet segíteni az egészséges testtömegcsökkenés hatékonyságát diéta / fogyókúra alatt.

Amennyiben nem megfelelő a zsíranyagcsere, és krónikus gyulladások zajlanak le a zsírszövetben, a szervezet nagyon nehezen tudja lebontani a zsírpárnákat /zsírszövetet, hiszen a triglicerid nem tud kiszabadulni a zsírsejtből, hogy a szervezet energiaként fel tudja használni. Ezért a torna, a mozgás hatására sem tudunk zsírt égetni, azaz látványosan fogyni! Ha történik is súlyvesztés, nem zsírból fogunk fogyni, pedig az lenne a cél!

Rossz zsíranyagcsere és elégtelen májműködés mellett, sok erőfeszítéssel alig fogyunk, majd diéta után a hízásra való hajlam miatt, nagyon gyorsan visszakúsznak a leadott kilók! Ez a jojó diéta, ettől retteg minden fogyókúrázó teljes joggal! De van megoldás!


A ZSÍRANYAGCSERE MAX-TRIO az alma típusú elhízásra jellemző hasi, azaz viszcerális / zsigeri zsírraktározás esetén kíván segítséget nyújtani.

A csomag több irányból támogatja meg a zsíranyagcsere-folyamatokat, hogy siker koronázza a fogyókúrás, illetve diétás törekvéseinket.

Az étrend-kiegészítők használata nem helyettesíti az egészséges életmódot, és nem ígérhet betegség esetén gyógyítást!

A PROGRAM, nem ideiglenes divat-diéta! A szervezet fiziológiai működését figyelembe vevő, a zsírmegkötés, étvágycsökkentés, zsírraktározás csökkentés, zsírbontás, zsírégetés, és a vastagbélben élő, hizlaló bélflóra (FIRMICUTES baktériumok) arányának a csökkentésén keresztül éri el a súlycsökkenést segítő hatását.A fogyókúra sikere nagy mértékben függ a zsíranyagcserétől! A normál májműködés jó zsíranyagcserével jár, ami jó zsírbontást, és megfelelő zsírégetési képességet eredményez, ezzel segítve a súlyvesztés hatékonyságát diéta alatt.


iSLIM DTX ® - Májműködés

Az iSLIM DTX ® komplex gyógynövény összetevőinek hatásai:

 • étvágycsökkentő,
 • segíti a zsírok lebontását,
 • a zsírraktározás csökkentését,
 • támogatja az epe kiválasztást,
 • a jobb zsíranyagcserét,
 • segíti a vesék és a j méregtelenítő folyamatait,
 • hozzájárul a májsejtek regenerálódásához,
 • védi a májsejteket a szabad gyökök okozta oxidatív károsodástól,
 • segíti a szöveti pangó víztöbblet (ödéma) kiürülését, ezáltal
 • hozzájárul a testsúlycsökkentéséhez.*

Csak természetes összetevők, OÉGYI notifikált terméK, SZEREPEL A GYÓGYSZERTÁRAK BELSŐ BIZTONSÁGOS TERMÉKEK LISTÁJÁN.Az alábbi összetevők hatóanyagai, mint standardizált kivonatok, magas mennyiségben vannak jelen iSLIM DTX ® prémium étrend-kiegészítőben. A gyártási technológia, és az összetevők kombinációjának együttes, szinergikus hatása egyedivé teszi a receptúrát.

 • SZILIMARIN (Máriatövis tömény hatóanyaga),
 • KURKUMIN (Kurkuma tömény hatóanyaga),
 • HCA (a Hidroxy Citromsav a Garcinia cambogia: tömény hatóanyaga),
 • CINARIN (Articsóka tömény hatóanyaga),
 • KARNOZIDSAV (a Rozmaring tömény hatóanyaga)
 • SZINEFRIN (a Keserűnarancs tömény hatóanyaga),


Fenti hatóanyagok természetes módon, a test fiziológiai működéseit figyelembe véve érik el a máj, epe, és vese normál működését. Ugyanakkor támogatják a méregtelenítést és a máj sejtregeneráló folyamatait, a normál epekiválasztást, ezáltal a zsíranyagcserét pozitívan befolyásoló, testsúlycsökkentő hatás megnyilvánulását is.

*A fogyást támogató, magas HCA (60%-os Hidroxy citromsav) és Szinefrin tartalom tovább segíti jó szénhidrát- és zsíranyagcserét, a zsírok felhalmozódásának a megakadályozását.

*Lásd az összetevők részletes leírását és EFSA állításait!


A FATBOND® CE 0477 IIa, az európai unióban bejegyzett orvostechnikai eszköz. Kizárólag Magyarországon gyógyászati segédeszköz kategóriába is besorolták.

CHRONO-AKTÍV SÚLYCSÖKKENTŐ TECHNOLÓGIA. A fő hatóanyaga egy növényi rost-komplex, amelyet a francia gyártó, Laboratoire Clémascience speciális receptúrája!

A NÉGYSZERES KALÓRIA BLOKKOLÁST KOMBINÁLJA A SÚLYCSÖKKENTŐ PREBIOTIKUS HATÁSSAL.

Étvágycsökkentő1 / Nassolásgátló2 / Szénhidrát- és Zsírmegkötő3 / Kalóriakontroll: akár -462 Kcal/nap4 / Prebiotikus hatás: 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra után.5

100%-ban természetes növényi formula! Glutén és tartósítószer mentes!

1,2,4Protokol szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017


Prebiotikus, hosszútávú hatásai:

• Reaktiválja a jótékony bélflórát*
• Újra képessé tesz a súlyvesztésre
• Újrakalibrálja az energetikai egyensúlyt

*Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017


„A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!”


A FATBOND ® orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz javallott súlycsökkentésre és az elhízás, obezitás megelőzésére olyan túlsúlyos egyéneknek, akiknek testtömeg indexe: 25≤BMI<30 között van.

A túlsúly a 30-as BMI érték felett már elhízásnak, ezáltal betegségnek számít, kérjük fordulj orvoshoz.

A vásárlás előtt olvasd el figyelmesen a dobozon és a tájékoztatóban lévő információt. A dobozban magyar nyelvű tájékoztató van. Jelen weboldalon is feltüntetett részletes tájékoztatóból megismerhet minden részletet ahhoz, hogy eldönthesse, önnek szüksége van-e erre a súlycsökkentő és elhízást megelőző rost-komplexre.


Hogyan Működik?

A speciális, emészthetetlen rost-komplexből nem szívódik fel semmi a szervezetben, ellenkezőleg a rost-komplex köt meg az elfogyasztott ételből jelentős mennyiségű szénhidrátot és zsírt, ezáltal napi adagja akár 462 kalóriát képes blokkolni még felszívódás előtt.

Táguló, rendkívüli tulajdonságának köszönhetően a rost-komplex a gyomorban megduzzadva elősegíti a jóllakottság kialakulását, tehát kevesebb étellel, hamarább jól fogunk lakni. Ez akár 4 órán túl is hat. A vizsgálati alanyok 90%-a érzett erőteljes jóllakottság érzést, és nem érzett kísértést, hogy főétkezések között különféle ételekből csipegessen.1 Ezáltal jó nassolásgátló hatása is van! Természetes úton, a széklettel választódik ki a szervezetből.

Hatás: A FATBOND® használata kényelmes, diszkrét és egyszerű. Az éhségérzet és a kalóriabevitel csökkentésével, valamint a fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozásával segít elérni a kívánt testsúlyt. Vagyis csökkenti a hizlaló baktériumok (Firmicutes) arányát, miközben speciális, egyedi prebiotikus hatású rostjai remek táptalajt képeznek a fogyasztó hatású bélflóra (Bacteroidetes) számára!

Így teremt egyensúlyt, és ezáltal szünteti meg a bakteriális eredetű hízásra való hajlamot és a jojó hatást.

A FATBOND HASZNÁLATA SORÁN nagyon fontos, szigorúan be kell tartani a tájékoztató előírásait.

A tapasztalatok és használói visszajelzések alapján a leghatásosabb, ha ebéd és vacsora előtt minimum 15-20 perccel veszed be 2,5-3 dl vízzel a 3 kapszulát! Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak, és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek.Ha az azonnali hatás, a kalória megkötésen kívül, a kúraszerű használat mellett döntesz, akkor a fogyasztó bélflóra egyensúlya is helyreáll, a leadott kilókat meg lehet őrizni hosszabb távon! Egy kellően változatos, és kiegyensúlyozott, jó összetételű bélflóra mellett nem kívánod annyira az édességet sem. Nem leszel annyira hajlamos a hízásra sem, mint előtte, és nem kell tartanod a jojó hatástól. Ezek igazán fontos szempontok!

Mert a súlyvesztést hosszú távon fenntartani képes állapotot nevezhetjük csak igazi sikernek úgy esztétikai, mint az egészséges szervezet működése, és a normál anyagcsere-folyamatok szempontjából.

Kúra időtartama: az ajánlott kezelési időszak 15 egymást követő nap, maximum 30 egymást követő nap. 5 nap szünet után a 30 napos kúra ismételhető.

Egy doboz tartalma 90 kapszula

Adagolás súlycsökkentésre: Vegyen be 3 kapszulát kétszer egy nap, a két főétkezés (ebéd, vacsora) előtt egy pohár vízzel.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Fontos! Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el a tájékoztatót!


FEDBOND ® TEA - Zsíranyagcsere

*FEDBOND ® TEA Összetevői hozzájárulnak a testsúlykontrollhoz és a testsúlycsökkentéshez a diéta során.
Segítik a zsírégetést, zsírok lebomlását, akadályozzák a zsírraktározást, biztosítják a normál vércukorszint és az egészséges BMI fenntartását.
Támogatják az emésztőrendszer, a vesék, az epe és a máj egészséges működését, valamint a jobb emésztést és zsíranyagcserét.

Fenntartják az egészséges bélflórát, a gyomor és bélnyálkahártyák kondícióját, valamint segítenek gázosodás felfúvódás ellen.

Összetevői között ugyanakkor vannak hatékony antioxidánsok, amelyek védelmet nyújtanak a szabad gyökök sejtkárosító hatásai ellen.
Segítik a test természetes védelmi rendszerét, az immunrendszer normál működését, az energiatermelést, valamint a sikeresebb ellenállást a kifáradással szemben úgy a fizikai, mint a szellemi megerőltetések esetén.

Összetétel: Yerba Mate (Ilex paraguariensis) levél és szár filter, Zöld Tea (Camellia sinensis) levél filter, Nagy csalán (Urtica dioica) levél filter, Borsmenta (Mentha piperita) levél filter, Édeskömény (Foeniculum vulgare) termés, Gyermekláncfű (Taraxacum officinale) levél filter, Citromfű (Melissa officinalis) levél filter, Rostos feketeáfonyapor (Vaccinium myrtillus), Mórmályva (Malva sylvestris subsp. mauritiana) virág filter, Tarackbúza (Elymus repens) gyökértörzs filter, Természetes gyümölcs aroma.
Terhes és szoptató anyák a tea fogyasztása előtt konzultáljanak orvosukkal.


30 Filter/ doboz
Nettó Tömeg: 30 x 1,5 g = 45 g

Felhasználási javaslat: 1 db filterre 2-3 dl forrásig hevített vizet kell önteni, majd szorosan lefedve minimum 15 percig állni hagyni.
A filter kivétele után melegen, hidegen, közvetlenül vagy hígítva (2 literig), natúr formában fogyassza!

Tárolás: hűvös, száraz helyen, nedvességtől elzárva tárolandó!

Minőségét megőrzi (nap/hó/év) lásd a doboz alján!


* Lásd a tea összetevőinek részletes leírását és állításait

https://www.everlife.hu/termek/fedbond-zsirbonto-z...


Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm