FEDBOND EXPRESS MIKROBIOM DIÉTA

PROFESSZIONÁLIS

SÚLYCSÖKKENTŐ

PROGRAM

 • Komplex megoldást nyújt a súlycsökkentéshez, kiegyensúlyozza az anyagcserét, miközben finom és laktató diétát biztosít.
 • Mert fontos, hogy ne éhezz közben, különben meg fogod törni a diétát és elmarad a siker!

 • Sokan nem tudják, de a rossz emésztés is indirekt elhízáshoz vezet. Ezért ez a speciális Mikrobiom Diéta nagy figyelmet fordít a megfelelő emésztő enzimek pótlására, a gyomor és a bélnyálkahártya regenerálására, hogy tökéletes legyen az emésztés. Így a tápanyagok, valamint a jó szénhidrát- és zsíranyagcseréhez szükséges vitaminok felszívódása is biztosítva lesz.
 • A hozzáadott laktáz enzim a laktóz intoleránsok életét is megkönnyíti, általa emészthető lesz a laktóz, azaz a tejcukor.
 • Nincs több puffadás, gázosodás és kellemetlen közérzet!

 • Ha túlszaporodnak a vastagbélben a hízásért felelős baktériumok, sokkal több kalóriát hasznosít a szervezeted, hasi zsírpárnákat hoz létre! A FATBOND & FEDBOND EXPRESS Mikrobiom Diéta biztonságosan és hatékonyan, klinikai vizsgálatokkal igazoltan pótolja a jó vastagbélflórához nagyon hasonló élőflórát is.

Valós és egészséges súlycsökkentésre van szükséged, ezért fontos testzsírból fogynod! Ez a diéta erre lett kifejlesztve, ezért tartalmaz olyan összetevőt is, amely:

 • étvágycsökkentő,
 • nassolásgátló,
 • szénhidrát- és zsírmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, illetve egy speciális
 • prebiotikus hatású növényi rost-komplex is biztosítja a fogyasztó bélflóra hosszútávú kiegyensúlyozását.

Ezt azáltal éri el, hogy a szabadalommal védett rost-komplexből a vastagbélben olyan természetes vegyületek szabadulnak fel, amelyek 30%-al csökkenti a hízásért felelős baktériumok arányát már 48 óra alatt!

A programhoz járó, fehérje alapú turmix, mint diétás étel megfelel a paleolit, ketogén és mikrobiom-barát diétának, illetve a vegán életmódnak is.

 • Egészséges étkezést biztosít nagy mennyiségű multivitamin, ásványi anyag, és komplex aminosav pótlással
 • + Tartalmaz súlycsökkentést is segítő összetevőt, adagonként 3 g Glukomannant is!
 • Fehérje alapú, tápanyagokkal dúsított turmixszal vált ki egy étkezést, hogy ne következzen be a jojó hatás és ne legyen csalódás a fogyókúrád vége!

Glutén-, Cukor- és laktózmentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket sem allergén szóját!

Tehát nem tolja el a normál testalkatot biztosító bélflóra oly kényes egyensúlyát! Ezért mikrobiom barát!


FATBOND & FEDBOND EXPRESS Mikrobiom Diéta:

4 páratlan hatású termék kombinációja.

Egészségedre, szépülésedre! Most már tényleg csak rajtad múlik!

Ajánlott fogyasztói ár: 36 600 Ft
Tartósan alacsony ár: 36 230 Ft


Miért fontos a MIKROBIOM barát diéta?

Divatdiéták jönnek-mennek, de a túlsúly problematikája ennek ellenére vagy éppen ezért egyre nő.

A WHO kijelentette, hogy az elhízás világjárványként terjed, ami komoly egészségügyi következményekkel jár.

A Nature magazin 2006-ban publikált Mikrobiomról szóló cikke nyugaton nagy vihart kavart úgy a gasztroenterológusok, mint a dietetikusok körében.
Addig senki sem gondolt rá, hogy az elhízásért nagyon sok esetben a vastagbélben elszaporodó, a FIRMICUTES baktériumok törzseihez tartozó, bizonyos baktérium-családok a felelősek.

Ezek a baktériumok olyan endo- és biotoxinokat, méreganyagokat termelnek, amelyek hatására a máj több trigliceridet (vérzsírt) gyárt. Ezt az inzulin, mint raktározó hormon, főleg a hasi zsírpárnákba spájzolja be. Így gyarapodnak a metabolikus szindrómát okozó zsigeri zsírok is, amelyek a belső szerveiket körülnövik.

A laborvizsgálatok során kiderült, hogy akinek több FIRMICUTES baktérium él a beleiben, mint BACTERIODETES, azok sokkal hajlamosabbak a hízásra.


A klinikai tesztelések során bebizonyosodott, hogy akik rossz összetételű bélflórával rendelkeztek, ugyanattól az ételtől (összetétel és adag) sokkal jobban híztak, több kalóriát hasznosítottak, mint akik normál, kiegyensúlyozott bélflórával rendelkeztek.

A tudósok levonták a végkövetkeztetést, helyre kell állítani a fogyasztó, normál testalkatot biztosító bélflóra egyensúlyát.


A fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozására egyik legalkalmasabb a FATBOND ® & FEDBOND EXPRESS MIKROBIOM DIÉTA.

Mit jelent ez? Olyan típusú táplálkozás + étrend-kiegészítés, amely nem árt a jó bélflórának, sőt pótolja, táplálja a fogyasztó bélflórát és egyben kiéhezteti a hízásért felelős bélflórát, így helyreáll az egyensúly. Mert étkezés közben egyben a bélflóránkat is tápláljuk, de nem mindegy mely törzseket!

EZ A DIÉTA ISMÉT KÉPESSÉ TESZ A FOGYÁSRA!A MIKROBIOM DIÉTA csomag tartalma:

 • egy doboz FEDBOND ® EXPRESS multivitaminos fehérjeturmix-komplex (15 napi adag)
 • egy doboz FATBOND ® négyszers kalória-gátló és prebiotikus súlycsökkentő rost-komplex kapszulák (intenzív használat mellett 15 napi adag)
 • egy doboz FEDBOND ® Cell-Lite Enzimek (1 havi adag)
 • egy doboz FEDBOND ® Probiologiq Élőflóra (1 havi adag)


Mi a MIKROBIOM DIÉTA lényege?

A modern kor embere folyamatos időhiányban szenved a felgyorsult életmód kihívásai miatt. Ezért nehezen tud odafigyelni a minőségi táplálkozásra. Sok esetben a tudatosabb és egészségesebb életmódot választók sem tudnak eligazodni az információk tengerében, hogy valójában mivel, mikor, mennyit és hogyan kellene helyesen táplálkozni, illetve testtömeget csökkenteni lehetőleg zsírszövetből. A mikrobiom diéta erre ad egy egészséges és hatásos megoldást.


A FEDBOND EXPRESS MIKROBIOM DIÉTA

I. Terméke

FEDBOND® CELL-LITE Enzimek a jó emésztés és tápanyag hasznosulás érdekében.

C-VITAMIN, MAGNÉZIUM, INULIN, LAKTÁZ ENZIM, NÖVÉNYI ENZIM, ÉS NÖVÉNYI KIVONAT TARTALMÚ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA
OGYÉI notifikált étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak biztonságos termék-listáján!


Miért fontos a jó emésztés?

A rossz, illetve az elégtelen emésztés erjedéshez, gázosodáshoz, puffadáshoz vezet. A tápanyagok nem szívódnak fel a vékonybélben, ami hiánybetegségekhez és erőtlenséghez vezet.

A félig emésztett étel a vastagbélben a parazita gombák és rothasztó baktériumok táptalaját képezi, így ezek túlszaporodnak, és felborul az élőflóra egyensúlya.

A rossz bélflóra által kibocsátott méreganyagok miatt tönkremegy a vastagbél nyálkahártya rétege, és könnyen kialakul az áteresztő bélszindróma.

Ez ételintolerancia, allergiák és autoimmun betegségek, gyakran metabolikus szindróma kialakulásához vezet, ami elhízással jár.

Így vezet indirekt a rossz emésztés túlsúly képződéshez.


 • A FEDBOND® Mikrobiom Diéta Program nagy figyelmet fordít a megfelelő enzimek pótlására, a gyomor és a bélnyálkahártya regenerálására (gingerol kivonat), hogy tökéletes legyen az emésztés. A hozzáadott laktáz enzim a laktóz intoleránsok életét is megkönnyíti, hiszen így emészteni tudják a tejcukrot!
 • Egy tabletta 250 ml tej megemésztéséhez szükséges enzimet tartalmaz! Gázosodás, puffadás ellen!

A FEDBOND® CELL-LITE Enzimekről bővebben


A FEDBOND EXPRESS MIKROBIOM DIÉTA

II. Terméke

FEDBOND® PROBIOLOGIQ Élőflóra a vastagbél kiegyensúlyozott élőflóra pótlására


OGYÉI notifikált étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak biztonságos termék-listáján!Miért fontos az élőflóra pótlása MIKROBIOM DIÉTA alatt, és nem csak antibiotikumos kúra után?

Mert a vastagbél állapotától függ nagy mértékben az immunrendszer és az anyagcsere is! A vastagbél állapota, a vastagbél falának épsége pedig a benne élő baktériumtörzsek összetételétől, illetve az általuk termelt vegyületektől függ. Ezért érdemes időnként pótolni a jó élőflórát, hogy többek között ne a számunkra negatív, a hízásért is felelőssé tehető törzsek szaporodjanak el!

 • A FEDBOND® PROBIOLOGIQ Élőflóra Magyarország talán legkomplexebb élőflórája.
 • A vastagbélflórához nagyon hasonló megfelelően diverzifikált, 7 különféle baktériumtörzset tartalmaz.
 • 40 milliárd baktériumot a napi adagban!!!
 • Laboratóriumban ellenőrzött,
 • Speciális, Kefir tenyészetből származó törzsek!
 • A FEDBOND PROBIOLOGIQ Élőflóra 100%-ban tartalmazza az NRV (felnőtteknek ajánlott napi tápanyag érték) szerint a B-vitamin komplexet és Folsavat a vastagbél falának jó kondíciója és ezáltal az erős immunrendszer érdekében!
  • A B-vitaminok és a folsav post-biotikumként működik, a baktériumok gyártják saját túlélésük érdekében, de a szervezetünkben az erős immunrendszert támogatja e két posztbiotikum!
 • Gyomor- és epesavnak ellenálló kapszulában, biztonságosan és hatékonyan, klinikai vizsgálatokkal igazoltan eljutnak a jó baktériumtörzsek a vastagbélbe.
 • A kapszula tartalmaz inulint is, hogy a jó bélbaktériumok táplálékhoz jussanak.
A FEDBOND ® PROBIOLOGIQ Élőflóráról bővebbenA FEDBOND EXPRESS MIKROBIOM DIÉTA

III. Terméke


FATBOND ®

 • Két súlycsökkentő stratégiát ötvöz: négyszeres kalória-gátló súlycsökkentő valamint elhízást megelőző rost-komplex, melynek prebiotikus hatása egyben a fogyasztó bélflórát is kiegyensúlyozza a tartós hatás érdekében.
 • Ez egy olyan kapszulázott növényi rost-komplex, amit magas gyártási minősége és klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása miatt, súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköznek (CE 0477 IIa) minősítettek az Európai Unió összes országában. Magyarországon gyógyászati segédeszköz is egyben, forgalmazhatják a gyógyszertárak is!
  Olyan túlsúlyos egyéneknek javallott, akiknek testtömeg indexe: 25≤BMI<30 között van.


Vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a dobozon lévő információt, tájékozódjon a weboldalra feltöltött részletes tájékoztatóból!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

* lásd a klinikai vizsgálati referenciákat a termékoldalon lévő részletes tájékoztatójában!


Miért fontos a speciális prebiotikus hatású rost-komplex?

Mert csak részben vízoldékony, de nem emészthető. Megköti az étkezéssel bevitt szénhidrátok és zsírok jelentős részét, így azok fel sem tudnak szívódni! Napi adagja így akár 462 kalóriát is képes blokkolni!

A benne lévő rostok hatására előbb jól lakunk, kisebb adag ételtől, tovább kitart a jóllakottság érzése, ezzel csökkenti a nassolási vágyat, ami a túlsúly egyik fő kiváltó oka!

A rost-komplex vastagbélben való speciális erjedése következtében olyan vegyületek szabadulnak fel (acetátok, propionátok, butirátok), ami hozzájárul a jó bélflóra táplálásához, a számunkra kedvezőtlen, a hízásért felelős Firmicutes típusú baktériumok arányát 30%-kal csökkenti már 48 óra alatt!*

A prebiotikus hatású rost-komplex, az egészséges bélflóra általi fermentációja a vastagbélben növeli:

 • Acetát termelést +75%-kal
 • Propionát termelést : +75%-kal
 • Butirát termelést +25%-kal
 • Bifidobaktériumok számát 25%-kal növeli
 • Bacteroidetes baktériumok számát 187%-kal növeli

(Klinikai vizsgálati szám: 2015190/D252/5, 01/2017)

Laboratoires Clémascience 1,2,4,6 Protokoll szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015,
3 Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5 Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

Lásd a részletes tájékoztatót!

A FATBOND ® termékről bővebben:A FEDBOND ® EXPRESS MIKROBIOM DIÉTA

IV. Terméke

FEDBOND ® EXPRESS komplex, növényi eredetű fehérje turmixpor magas vitamin, protein és Glucomannan tartalommal, emésztőenzimekkel és élőflórával dúsítva

 • A FEDBOND® EXPRESS Prémium fehérje alapú turmixpora a paleolit, ketogén és mikrobiom-barát diétának, illetve a vegán életmódnak is megfelelő, egészséges étkezést biztosít.
 • Magas a multivitamin-, ásványi anyag-, aminosav- és a rosttartalma van.
 • Minden FEDBOND® EXPRESS Prémium turmixpor tartalmaz adagonként 3g Glukomannant a súlycsökkentés segítése és gyorsítása érdekében.

FEDBOND® EXPRESS: Az étel értelme!


Miért fontos, hogy olyan legyen a táplálékunk, ami nem bántja a bélflóra egyensúlyát?

Lássuk be, ha nem választjuk meg gondosan, hogy milyen összetételű ételeket fogyasztunk, akkor a súlycsökkentő törekvéseink nem vezetnek sikerhez. Általában drasztikus koplalásba kezdünk, vagy elcsábulunk fogyókúra közben és megtörjük a diétát, mert nem a helyes módszert választjuk.

Egyik FEDBOND® EXPRESS Prémium, hármas hatású fehérje-turmixpor nem tartalmaz cukrot, glutént, laktózt, sem mesterséges színezéket vagy allergén szója összetevőt!

Tehát semmi sem fogja felborítani a vastagbélben élő baktériumok oly kényes egyensúlyát, hiszen már megtanultuk, hogy ettől függ nagy mértékben a hízásra való hajlamunk, de még az immunrendszerünk állapota is.


FEDBOND ® EXPRESS Prémium fehérje alapú turmixpora hármas hatással rendelkezik:

 • Fehérjeturmix, étel
 • Multivitaminok és
 • Fogyókúrás termék egyben! (3g Glucomannant tartalmaz / adag)MI A FATBOND ® & FEDBOND EXPRESS MIKROBIOM DIÉTA ELŐNYE a többi diétával szemben?

 • Egy adag kiváltja a reggelit, elegendő csak egy étkezést kiváltani a nap folyamán, tehát nem kell csak turmixokon élned!!!
  Megmarad az egészséges ebéd, diétás vacsora, a változatosabb ízek és a rágás öröme!
 • A turmixporok tápanyag tartalma nagyon magas, de kalória értéke alacsony!
 • Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat: színezéket, tartósítószert, sem glutént, cukrot, laktózt vagy allergén szóját!
 • Így nem borítja fel a jó bélflóra egyensúlyát sem, aminek a kényes egyensúlyától is függ a hízásra való hajlamunk!
 • A jojó hatás minden fogyókúrázó rémálma, ezért az étkezést kiváltó turmixnak alacsony a kalória értéke, de magas tápértékkel, multivitamin, ásványi anyag, aminosav és rost tartalommal rendelkezik.
 • Ezáltal a szervezet nem koplalásnak éli meg a diétát, nem csavarja le az anyagcserét tartalékoló üzemmódra, majd a kúra befejezése után sem áll át a szervezet spájzoló üzemmódra. Ezzel magyarázható a jojó hatás kiküszöbölése, ami nem jelent mást, mint amikor egy fogyókúra végén rövidesen visszakúsznak a kilók, majd több kilóval is gyarapodhatunk, mint ami a kiindulási súly volt. Ismerős?
 • Egy Mikrobiom Diéta során elengedhetetlen a megfelelő enzim pótlás (FEDBON CELL-LITE ENZIMEK), valamint a gyomor és bélnyálkahártya regenerálása a jó emésztés és hasznos tápanyag felszívódás biztosítása végett. Hiszen jó emésztés nélkül nincs sikeres fogyókúra.
 • A FATBOND szabadalommal védett, prebiotikus hatású speciális rost-komplex a MIKROBIOM DIÉTA egyik legfontosabb eleme, hiszen nem csak négyszeres kalória-gátló, hanem egyedülálló módon 30%-kal képes csökkenteni a hízásért felelős Firmicutes típusú baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra alatt!
 • A FEDBOND PROBIOLOGIQ diverzifikált (változatos), a jó vastagbélflórához nagyon hasonló élőflóra pótlása pedig a gyomor- és epesav védelemmel ellátott speciális DR kapszulában túléli az utat a vastagbélig, hiszen ott kell kifejtenie jótékony hatását.
  • A FEDBOND PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA Magyarország talán legkomplexebb élőflóra terméke.
  • Napi adagja 40 milliárd, kiemelten nagy mennyiségű élőflórát tartalmaz.
  • A speciális kapszula egyben tartalmaz folsavat és a teljes B-vitamin komplexet is a felnőtteknek ajánlott napi adagolás (NRV) szerinti 100% mennyiségben!!! Ez támogatja a bélfal egészségét és az immunrendszert is!
  • Ezen kívül a jó bélbaktériumok táplálékául szolgáló inulint is tartalmaz, hogy az újonnan bevitt élőflóra hosszú távon is életben maradhasson és megtapadjon, benépesítse a vastagbélet a megfelelő, számunkra hasznos baktériumokkal.
  • Ezáltal a FEDBOND PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA nagyszerű kiegészítője a FATBOND prebiotikus rostok mikrobiomra (vastagbélflórára) ható kiegyensúlyozó hatásának, gyorsítja a FATBOND prebiotikus súlycsökkentő hatását!
  • Ne feledjük egy megújult, egészséges, kiegyensúlyozott bélflórával a hízásra sem leszünk annyira hajlamosak, és az egészségtelen szénhidrátokat sem fogjuk annyira kívánni! Tökéletes megoldás az egészséges életmódra vló átváltás megkönnyítésére is!


A 4 termék együttes hatása szinergikus, egyedülálló a MIKROBIOM DIÉTÁK körében. Hatásos megoldás a tartós súlycsökkentésre, miközben a test egészséges működését, és a normál anyagcsere-folyamatokat is támogatja!

Mivel finom és laktató valós táplálékot is kínál, nem fogunk elcsábulni a diéta megtörésére és nem lesz jojó hatás a vége!

Természetesen tudatosság kell, mit minden súlycsökkentő diétához, fogyókúrához!

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm